miercuri, 17 aprilie 2013

KOABITARE. Fost UDMR-ist, actual PDL-ist, uns șef al unei agenții guvernamentale

reNumire politică SURPRINZĂTOARE: Fost UDMR-ist, actual PDL-ist, numit șef al unei agenții guvernamentale.

Guvernul Ponta a numit, la începutul lunii aprilie, un nou director la Oficiul Judeţean de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit (OJPDRP) Covasna, schimbându-l, astfel, pe conservatorul Gheorghe Baciu cu PDL-istul Szakál András.

Szakál András este fostul șef al Agenției Naționale a Funcționarilor Publici și un membru proeminent al Partidului Democrat în județul Brașov, fiind considerat un apropiat al primarului George Scripcaru. Schimbarea de la OJPDRP a fost confirmată de reprezentantul Guvernului în județul Covasna, insa prefectul Dumitru Marinescu nu a putut oferi si alte detalii referitoare la condițiile in care a survenit înlocuirea.

Conservatorul Gheorghe Baciu (fost șef al PDL Covasna) a fost responsabil cu coordonarea activității OJPDRP Covasna din iunie 2010. Szakál András, inlocuitorul acestuia, este un fost membru UDMR care a fost, pe lângă șef al ANFP, si consilier județean PDL in Brașov, iar în decembrie 2012 a candidat din partea ARD pentru un loc în Camera Deputaților în Colegiul 2 Braşov.

Sursa: Ghimpele

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu