marți, 14 decembrie 2010

ATAC MIZERABIL al presedintelui PNL Sfantu Gheorghe la adresa maestrului Tudor Gheorghe. Guruianu: "Jenant, maestre! Foarte jenant!"

Cativa amici bine intentionati mi-au atras atentia asupra mizeriei de "editorial", purtand semnatura lui Madalin Guruianu, nimeni altul decat presedintele PNL Sfantu Gheorghe, aparut in data de 6 decembrie in paginile oficiosului UDMR in Covasna, Observatorul de Covasna.
O analiza a acestei produceri plina de puroi izvorata din mintea unui semidoct frustrat cred ca este inutila. Editorialul semnat de Guruianu cu aceasta ocazie este, in opinia mea de nespecialist intr-ale comunicarii si jurnalismului, unul dintre cele mai infecte din toata presa contemporana.
Care este opinia lui Guruianu fata de prestatia de la Sfantu Gheorghe a maestrului Tudor Gheorghe cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei? Cititi si va cruciti:
..."Jenant, maestre! Foarte jenant! Prefer să închei aici, pentru că simt cum, din păcate, creşte din nou în mine starea de dispreţ pentru astfel de atitudini sfidătoare şi condescendente ale unora dintre cei „aleşi”, sosiţi aici printre noi, muritorii de rând, să ne „lumineze”, fără să omit totuşi vorbele unui alt prieten de-al meu care se potrivesc perfect aici: „bine că eşti tu deştept, maestre!”
Cine are stomacul tare poate citi intreg editorialul semnat Guruianu aici.


PS: nu sunt deloc incantat sa le dublez traficul celor de la Observatorul de Covasna dar cred cu tarie ca un asemenea exemplar bovin merita toata atentia pasionatilor de ZOO!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu