marți, 7 decembrie 2010

DAN TANASA: Si ne mai lamentam ca exista o criza a valorilor...

Stomacul subsemnatului a fost greu incercat aseara, in timpul Galei "10 pentru Romania" difuzata de Realitatea TV in direct de la Teatrul National din Cluj-Napoca.
Mai intai l-am auzit pe primarul orasului Saliste, Dumitru Banciu, premiat nu am inteles exact pentru ce, rostind un adevarat discurs revizionist caracteristic mai degraba UDMR-ului in favoarea reorganizarii administrativ teritoriale a Romaniei si sustinand ca, citez din memorie, "in Romania pot trai in pace toate popoarele"!!! Cred ca Banciu si-a baut mintile inaintea galei sau e efectiv atat de tampit incat nu stie ca in Romania traieste un singur popor, poporul roman!
A urmat apoi premiul acordat piticului porno Emil Boc, fost primar al Clujului si actual premier al Romaniei, pentru activitatea sa!?
Cireasa de pe tort a venit mai tarziu, odata cu premierea primarului din Sfantu Gheorghe, sovinul UDMR-ist Antal Arpad, cel care i-a amenintat pe romanii din Harcov cu soarta sarbilor din Kosovo. Bineinteles ca Antal nu a ratat ocazia sa se dea in spectacol cu cererile lui iredentist-sovine privind maghiarizarea spatiului public.
Stau si ma intreb cam cat de limitati pot fi organizatorii evenimentului incat sa nu realizeze ca e cel putin de porc sa-i premiezi in aceeasi gala pe Veta Biris, Nicolae Furdui Iancu si sovinul Antal Arpad!
Cam cat de limitat sa fii sa-i dai premiu medicului Mihail Lucan, care a salvat mii de vieti, si in aceeasi gala sa il premiezi pe sovinul Antal Arpad a carui mare realizare este ca a cheltuit o caruta de bani publici pentru a renova niste case?

Foto: Teodor Dumitru Banciu, primarul orasului Saliste, judetul Sibiu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu