vineri, 20 mai 2011

COINCIDENTA INTAMPLATOARE? Rudenia cu primarul UDMR Antal Arpad i-a adus invatatorului Manya Bela un Premiu Pro Urbe din partea Primariei Sfantu Gheor

COINCIDENTA INTAMPLATOARE? Rudenia cu primarul UDMR Antal Arpad i-a adus invatatorului Manya Bela un Premiu Pro Urbe din partea Primariei Sfantu Gheorghe!

Se pare ca primarul din Sfantu Gheorghe, UDMR-istul Antal Arpad Andras, i-a facut concubinei sale (spun concubina pentru ca Antal poarta o verigheta dar concubina nu apare in declaratia de avere a acestuia, iar personal imi este greu de crezut ca cea cu care Antal isi imparte viata nu are un loc de munca!), un frumos cadou pe seama orasului, cu ocazia Zilelor Sfantu Gheorghe.

Astfel, unul dintre laureatii de anul acesta al premiilor Pro Urbe oferite de Primaria Sfantu Gheorghe a fost invatatorul Manya Bela. Fiica lui Manya Bela este o doamna, de treaba altfel, Manya Zita, casatorita cu prosperul om de afaceri cu Primaria Sfantu Gheorghe, Zakarias Atilla, patronul SC Productie Prod AX SRL. Fiica celor doi, doctorita Manya Zita si Zakarias Atilla, este Zakarias Anna, care este cea cu care primarul Antal Arpad Andras isi imparte viata.
Cu alte cuvinte, primarul Antal Arpad i-a facut cadou un Premiu Pro Urbe bunicului concubinei sale. Acesta pare a fi singurul motiv pentru care invatatorul Manya Bela a primit acest premiu, pentru ca nici macar presa de limba maghiara nu a putut sa scrie despre ce "realizari" anume a fost vorba atunci ca Manya Bela a fost nominalizat la aceste premii.

Sursa foto aici.



Nota mea: s-ar putea totusi sa ma aflu in fata unei mari coincidente de nume. Il astept insa pe Arpi sa infirme rudenia cu laureatul Pro Urbe!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu