miercuri, 11 mai 2011

Tamas Sandor, presedintele CJ Covasna, ii sprijina financiar, din FONDURI PUBLICE, pe Csibi Barna si "Miscarea tinerilor din cele 64 de comitate"

EXCLUSIV TANASADAN.BLOGSPOT. UDMR-istul Tamas Sandor, presedintele CJ Covasna, ii sprijina financiar, din FONDURI PUBLICE, pe Csibi Barna si "Miscarea tinerilor din cele 64 de comitate" HVIM pentru organizarea unei noi editii a "Szekely Sziget"! Scopul manifestarii: indoctrinarea tinerilor maghiari cu visul Ungariei Mari si propaganda autonomista!

Potrivit Anexei 5 a hotararii Consiliului Judetean Covasna, condus de UDMR-istul Tamas Sandor, nr. 70/2011, la pozitia 80, Asociatia Szent Laszlo Serege din Targu Secuiesc a primit de la CJ Covasna o finantare nerambursabila de 2000 RON, pentru „programul cultural” Szekely Sziget editia a 3-a din 2011, care urmeaza sa se desfasoare intre 24-25 iunie 2011, undeva langa Targu Secuiesc. Szent Laszlo Serege este asociatia tinerilor autonomisti de la "Miscarea tinerilor din cele 64 de comitate" HVIM, iar cele doua editii ale festivalului Szekely Sziget din 2009 si 2010 au fost cadrul perfect pentru consum de droguri, betii, batai si – evident – actiuni extremiste si provocatoare.

Anexa Proiecte Cultural 2011

Foto care pot fi gasite usor pe internet despre ce fel de "program cultural" se organizeaza pe bani publici in prezenta lui Csibi Barna...

Csibi Barna, invitat de onoare la astfel de manifestari ale tinerilor maghiari
Afisul manifestarii din 2010. Sigla Primariei Targu Secuiesc apare pe afis

Ungaria Mare, bautura, muzica rock si droguri

Racz Karoly, primarul din Targu Secuiesc, unul dintre sponsori

Ungaria Mare, singurul scop al manifestarii


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu