luni, 9 mai 2011

Organizatia extremista maghiara ""Miscarea tinerilor din cele 64 de comitate - HVIM", care militeaza impotriva Romaniei si a romanilor, a primit autor

Organizatia extremista maghiara ""Miscarea tinerilor din cele 64 de comitate - HVIM", care militeaza impotriva Romaniei si a romanilor, a primit autorizatie de la primarul Antal Arpad sa se manifeste liber la Zilele Sfantu Gheorghe 2011!
Cu ocazia Zilelor Sfantu Gheorghe, manifestare organizata de Primaria Sfantu Gheorghe, condusa de primarul UDMR Antal Arpad, pleiada de extremisti invitati de UDMR sa promoveze revizionismul maghiar, alaturi de descreieratul Csibi Barna, care a obtinut autorizatie de la primarul Antal Arpad sa comercializeze tricouri cu sintagma "Tinutul secuiesc nu e Romania" si alte materiale antiromanesti chiar in centrul orasului Sfantu Gheorghe, a fost intregita cu o organizatie care militeaza pentru refacerea Ungariei Mari, care si-a instalat un cort chiar in centrul orasului in timpul Zilelor Sfantu Gheorghe, tot cu acordul primarului UDMR-ist Antal Arpad.
Astfel, "Miscarea tinerilor din cele 64 de comitate" - HVIM (n.m. 64 de comitate ale Ungariei Mari!) si-a instalat un cort in timpul Zilelor Sfantu Gheorghe vineri, 6 mai, si l-a inchis sambata dupa-amiaza.
Alaturi de promovarea recuzitei revizioniste de rigoare, arborarea "drapelului secuiesc", tinerii din HVIM au distribuit "Micul catehism al autonomiei", o brosura elaborata, tiparita si distribuita zilele acestea de Consiliul National Secuiesc, o alta organizatie neinregistrata legal in Romania dar care militeaza impotriva Romaniei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu