marți, 27 decembrie 2011

Gandul.info: Atac dur la adresa lui Mircea Lucescu: "Este de atâţia ani antrenor şi nici limba nu a învăţat-o"

Link

de Loredana VOICULESCU

Atac dur la adresa lui Mircea Lucescu. Cine spune că "este de atâţia ani antrenor şi nici limba nu a învăţat-o" Sursa foto Publimedia//Florin Ardelean

Mircea Lucescu, antrenorul echipei de fotbal Şahtior Doneţk, a fost dur criticat de un coleg de breaslă, Viaceslav Groznîi, tehnicianul de la Arsenal Kiev.

"Antrenorii noştri trebuie să fie protejaţi. Fotbalul ucrainean este invadat de tot felul de oameni, trebuie să introducem o limită. Au venit oameni din Serbia, din România, din Croaţia, dar noi nu suntem primiţi acolo. Ce caută Lucescu, ce caută Ramos? Lucescu este de atâţia ani antrenor şi nici limba nu a învăţat-o", a spus Groznîi, potrivit Prosport.

Grozny mai susţine că antrenori precum Lucescu ar plăti bani grei prin intermediul impresarilor ca să fie păstraţi în funcţiile pe care le deţin.

"Cine dă undă verde aducerii antrenorilor străini? Agenţii de fotbal! Ei vin în faţa managerilor, le promit beneficii financiare şi aşa preiau străinii echipele noastre", a mai spus Groznîi.
Mircea Lucescu a preluat echipa Şahtior Doneţk în 2004, iar de atunci a câştigat cinci titluri ale Ucrainei, trei cupe, trei supercupe şi Cupa UEFA.

SURSA: http://www.gandul.info/sport-miscare/atac-dur-la-adresa-lui-mircea-lucescu-este-de-atatia-ani-antrenor-si-nici-limba-nu-a-invatat-o-9097425

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu