vineri, 11 martie 2011

Un austriac vrea să construiască în Bucegi ZAMORA, o staţiune de cinci stele în valoare de un miliard de dolari

Un austriac vrea să construiască în Bucegi ZAMORA, o staţiune de cinci stele în valoare de un miliard de dolari. Un om de afaceri austriac a prezentat, miercuri, la un forum de afaceri, un proiect turistic de un miliard de dolari, pe care vrea să-l construiască pe Valea Prahovei.

Plecând de la constatarea că românii cheltuiesc anual 60 de milioane de euro pentru a-şi face vacanţele în Austria, Kurt Neuschitzer spune că le va aduce românilor Austria în Bucegi, cu ceea ce are ea mai bun: servicii de cinci stele şi "entertainment"."Aveţi de toate, natură, peisaje, munte, mare, dar vă lipseşte ceva. Acest ceva se numeşte entertainment!" Noul concept pe care omul de afaceri austriac Kurt Neuschitzer îl propune românilor prin construirea staţiunii de cinci stele Zamora este axat pe "distracţie".

"Nu vom construi un hotel, ci o staţiune întreagă, nu vom construi o pârtie de schi, ci un întreg complex sportiv, nu vom construi un restaurant, ci un întreg centru de petrecere a timpului liber, în care vom avea parc de distracţie, restaurante şi spaţii de shopping".
Aurica Stanaurica.stan@gandul.info
Continuare: http://www.gandul.info/news/un-austriac-vrea-sa-construiasca-in-bucegi-zamora-o-statiune-de-cinci-stele-in-valoare-de-un-miliard-de-dolari-8048672

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu