sâmbătă, 30 aprilie 2011

CovasnaTurism.blogspot.com: Societatea Navrom Galaţi vrea să contruiască un hotel de trei stele în staţiunea Covasna

Societatea Navrom Galaţi intenţionează să contruiască un hotel de trei stele în staţiunea Covasna, iar Primăria oraşului a concesionat în acest scop firmei un teren de 5.700 de metri pătraţi pe o perioadă de 49 de ani.

Primăria a concesionat un teren de 5.700 de metri pătraţi, pe o perioadă de 49 de ani, societăţii Navrom Galaţi, care intenţionează să construiască în staţiune un hotel de trei stele cu aproximativ 50 de camere.

Lucrările de construcţie urmează să înceapă încă din acest an, alţi doi investitori privaţi exprimându-și dorinţa de a construi în staţiune câte un motel, dar sunt preconizate şi alte investiţii în dezvoltarea infrastructurii de turism în localitate.

SC Turism Covasna SA, al cărei acţionar principal este SIF Transilvania, a început lucrările de modernizare a hotelurilor Căprioara şi Cerbul din staţiunea Covasna.

De asemenea au început lucrările în cadrul proiectului privind modernizarea hotelurilor aflate în patrimoniul SC Turism Covasna SA, al cărei acţionar principal este SIF Transilvania, care deţine 85,6 la sută din acţiuni, în prima etapă a programului de investiţii avându-se în vedere modernizarea hotelurilor Căprioara şi Cerbul din staţiunea Covasna.

În cazul hotelului Căprioara, este vorba despre ridicarea gradului de clasificare de la trei la patru stele, iar la Cerbul – de la două la trei stele, a menţionat Lorincz, adăugând că după finalizarea lucrărilor la aceste două obiective se doreşte şi modernizarea hotelului Covasna.

Sursa: http://covasnaturism.blogspot.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu