sâmbătă, 30 aprilie 2011

Traian Băsescu, mulţumit de vizita lui Marian Lupu la Bucureşti

Articol de PUBLIKA.MD

Marian Lupu, în vizită oficială
Articole relationate

Băsescu către Lupu: Aveţi grijă ce faceţi cu banii noştri!

Traian Băsescu i-a spus preşedintelui interimar al Republicii Moldova că trebuie valorificat...»

"Vă mulţumesc că aţi răspuns invitaţiei mele de a veni la Bucureşti". Astfel l-a întâmpinat preşedintele României, Traian Băsescu, pe omologului său moldoveanMarian Lupu, anunţă Mediafax.

Băsescu susţine că vizita preşedintelui Republicii Moldova în România a avut un "efect benefic" pentru ambele state.

La ultima întâlnire la nivel de şef de stat, în opinia lui Băsescu, s-au pus în aplicare mai multe puncte care au fost discutate, printre care legea legată de micul trafic de frontieră şi adoptarea legii, de către România şi Republica Moldova, cu privire la ajutorul nerambursabil.

"Acum este important ca să valorificăm cu prioritate ajutorul nerambursabil pentru Moldova, prin proiecte fezabile şi aprobate după standardele europene. Sper ca Executivele celor două ţări să reacţioneze rapid", a mai adăugat preşedintele român.

La rândul său, preşedintele interimar al Republicii Moldova, Marian Lupu, i-a mulţumit lui Traian Băsescu pentru sprijinul financiar acordat de România. "Apreciem mult acest gest cu atât mai mult cu cât a fost făcut "în condiţii extrem de dificile economice", a mai declarat Marian Lupu.

Amintim că preşedintele interimar al Republicii Moldova efectuează o vizită oficială în România la invitaţia omologului său român, Traian Băsescu. Aceasta este prima sa vizită în România în calitate de şef al statului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu