sâmbătă, 23 aprilie 2011

DRAPELUL UNGARIEI arborat ilegal pe sediul CJ Covasna a fost indepartat la sesizarea Asociatiei "Noi romanii" catre Ministerul Administratiei si Inter

DRAPELUL UNGARIEI arborat ilegal pe sediul CJ Covasna a fost indepartat la sesizarea Asociatiei "Noi romanii" catre Ministerul Administratiei si Internelor! Drapelul flutura din 15 martie cu acordul prefectului Gyorgy Ervin si al subprefectului Ionascu Valentin!

Drapelele Ungariei arborate din 15 martie pe sediul Consiliului Judetean Covasna de catre conducerea UDMR a CJ au fost indepartate zilele trecute. Intrarea in legalitate s-a datorat sesizarii trimise Ministerului Administratiei si Internelor de catre Asociatia "Noi Romanii", urmare faptului ca prefectul judetului Covasna, UDMR-istul Gyorgy Ervin, si subprefectul Ionascu Valentin, au tolerat arborarea ilegala a drapelului Ungariei pe sediul CJ Covasna si nu au depus niciun efort pentru ca CJ Covasna sa intre in legalitate.

MAI a informat deja Asociatia "Noi Romanii" despre faptul ca a trimis sesizarea catre Prefectura Covasna, care, la presiunea MAI, a somat CJ Covasna sa indeparteze drapelul Ungariei de pe sediul sau. Cei doi inalti functionari ai statului roman, prefectul judetului Covasna, UDMR-istul Gyorgy Ervin, si subprefectul Ionascu Valentin, treceau in fiecare dimineata, in drum spre locul de munca, pe sub drapelul Ungariei fara sa ii deranjeze in vreun fel aceasta ilegalitate si sfidare a Constitutiei si legilor Romaniei.

Asociatia Noi Romanii - Reclamatie Pt MAI 29.03

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu