marți, 12 aprilie 2011

Un papagal politic al PDL din judetul Covasna minte de ingheata apele si jigneste FCRCHM

Intr-o corespondenta a Agerpres din Covasna, liderul PDL Covasna, Dan Manolachescu, un individ care se pare ca a trecut cu arme si bagaje in tabara UDMR si a facut din filiala locala PDL o extensie a UDMR-ului, isi permite sa minta si sa manipuleze opinia publica afirmand ca Forumul Civic al Romanilor din Covasna Harghita si Mures ar fi devenit „organizaţie civilă a PSD".

Papagalul cu orientare maghiara din PDL face referire la recenta intalnire a Forumul Civic al Românilor din Covasna, Harghita şi Mureş de sâmbăta 2 aprilie de la Miercurea Ciuc, unde s-a făcut un apel public la apărarea demnităţii naţionale şi s-a solicitat crearea unui curent în Parlamentul României care să împiedice votarea unor legi care duc la pierderea autorităţii statale.

La intalnirea de la Miercurea Ciuc au participat, conform corespondentului Agerpres din Miercurea Ciuc, reprezentanti ai PSD (Titus Corlatean, Horia Grama si Mircea Dusa, ultimii doi fiind romanii care reprezinta in Parlament judetele Covasna si Harghita), PDL, deputatul Florin Postolache, unul dintre cei care au participat la revolta anticomunista din Brasov si UNPR, reprezentat prin senatorul de Mures, Corneliu Grosu, vicepresedinte al UNPR. Acest lucru nu este precizat in corespondenta Agerpres din Covasna care da declaratiile iresponsabile ale lui Dan Manolachescu.

FCRCHM reuneşte 27 de organizaţii nonguvernamentale din Covasna, Harghita şi Mureş, iar adunarea de la Miercurea Ciuc s-a desfăşurat sub patronajul IPS Ioan Selejan, Arhiepiscopul Ortodox al Covasnei şi Harghitei, preşedintele de onoare al asociaţiei

De ce reprezentantul PDL de expresie maghiara Manolachescu minte? Este simplu. Ca sa faca jocurile celor de la care, ba pentru o carte, ba pentru altele ar putea sa ia bani.

Dan Manolachescu este laureatul premiului Julianus alaturi de Eva Maria Barki, si prieten al primarului UDMR Antal Arpad, binecunoscut opiniei publice pentru actiunile sale extremiste.

Ce este insa de discutat este cum de un asemenea individ este lasat sa conduca o filiala a PDL, chiar si asa minuscula cum este cea din judetul Covasna? Poate conducerea PDL se mai gandeste la acest lucru daca cumva mai vrea sa spere la voturi luate in cele trei judete.

Dan Tanasa

Romanian Global News

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu