vineri, 25 iunie 2010

ALEGERI IN PDL COVASNA: Gasca lui Dan Manolachescu vrea neaparat la ciolan si simuleaza alegeri in...statii de bezina!

La Intorsura Buzaului au avut loc "alegeri" in cadrul organizatiei locale a PDL. Pentru ca rezultatul sa iasa ”asa cum trebuie”, adica pro-veterinarul si laureatul Premiului Julianus Dan Manolachescu (foto), alegerile pedeliste din cea mai importanta localitate romaneasca din judetul Covasna au fost organizate clandestin de catre Dan Manolachescu, in prezenta a circa 10 membri PDL ”corecti” din Intorsura Buzaului si a catorva pupincuristi si aplaudaci de-ai veterinarului.

Alegerile au avut loc fara anuntarea membrilor PDL din Intorsura Buzaului sau a presedintelui organizatiei judetene PDL Covasna, Gheorghe Baciu, care este intorsurean si a fost timp de aproape 30 de ani primar al localitatii. Asa cum era de asteptat, Manolachescu si gasca lui nu au avut nici macar curajul de a organiza puciul pe fata, cum au facut la Sfantu Gheorghe, ci au mers iarasi pe reteta de mizerii patenta de primarul Brasovului, vicepresedintele PDL George Scripcaru, care l-a impus pe Manolaschescu direct pe functia de presedinte al PDL Sfantu Gheorghe.

”Alegerile” au avut loc la... ei bine, nu la sediul PDL din Intorsura Buzaului, cum ar fi fost normal, ci la... PECO!!! Da! Alegerile din organizatia PDL Intorsura Buzaului au avut loc la o benzinarie de la iesirea din Bradet, sat apartinator de Intorsura Buzaului. La simulacrul de alegeri au fost adusi si cei patru consilieri locali PDL din Intorsura Buzaului, care au ajuns la locul faptei fara a sti scopul intrunirii. Dat fiind faptul ca in mica statie peco nu erau decat cateva scaune, ocupate de Manolachescu si ai lui, cei prezenti au fost informati de faptul ca la Intorsura Buzaului exista o noua organizatie PDL, cu o noua conducere, ”care este”... Evident, cei care fac parte din ”noua conducere” au fost facuti membri pe loc, cu exceptia catorva oportunisti, carora, se pare, li s-au promis diverse avantaje. Presedinte al organizatiei din Intorsura a fost instalat, pardon, ales, un fost candidat fara sansa la primaria din localitate, caruia i s-ar fi promis sprijin pentru o viitoare candidatura la primaria din Intorsura. Momeala cu sustinerea pentru primaria Intorsurii a mai fost aruncata si muscata si de altii, printre pedelistii carora li s-a promis sustinere pentru aceeasi primarie numarandu-se si fostul padurar Ionascu Valentin, actualmente subprefect de Covasna. Alegerile clandestine din PDL Intorsura Buzaului nu sunt recunoscute de catre presedintele PDL Covasna, Gheorghe Baciu, care a si depus o contestatie la sediul partidului, prin care arata ca matrapazlacul este nestatutar si ilegitim, cerand anularea acestor false alegeri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu