joi, 10 iunie 2010

Vicepresedintele PDL Covasna, Dan Manolachescu: PDL este "o multime de necunoscuti lingai" si "avalansa de nulitati"!

Vicepresedintele PDL Covasna, Dan Manolachescu: PDL este "o multime de necunoscuti lingai" si "avalansa de nulitati"!

Pe vremea cand era "jurnalist" la Observatorul de Covasna, Manolachescu arunca frecvent cu rahat in "partidul lui Basescu"! Acum are amnezie...

Pentru ca vicepresedintele PDL Covasna, veterinarul Dan Manolachescu (foto), si-a anuntat ieri candidatura pentru postul de presedinte al filialei covasnene a PDL, la alegerile din 30 iunie (dupa cum anunta ziare.com), m-am gandit sa il ajut cumva pe acest tanar politician care promite multe (!?).
Astfel, mi-am permis ca fac apel la istoria recenta si am scos din arhiva (multumesc baieti!) un editorial semnat de Dan Manolachescu pe vremea cand era mare jurnalist deontolog la ziarul pe care il patrona cu numele (acum il patroneaza din umbra!) Observatorul de Covasna, in urma cu cativa ani.
Care erau opiniile actualului vicepresedinte al PDL Covasna fata de partidul al carui membru este acum? Lucram cu materialul clientului:
Opinia lui Manolachescu despre seful sau de partid: "Boc are sanse sa piarda statutul de lider al partidului pentru ca, oricum, pe cel de om puternic nu l-a avut niciodata".
Opinia lui Manolachescu despre PDL: "o multime de necunoscuti lingai", "avalansa de nulitati", "Imaginea PD de teleguta a lui Basescu ce poate fi tarata in toate mocirlele...".


Foto: Covasnamedia


PS: Tine-ti aproape! Mos Gerila a venit mai repede anul asta pentru Dan Manolachescu. Mai urmeaza si alte materiale superbe de pe vremea cand acesta arunca cu rahat in Partidul Democrat, actualul Partid Democrat Liberal, in Elena Udrea sau Traian Basescu! Asta da om politic de caracter! Acum linge unde a scuipat!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu