joi, 10 iunie 2010

Sora Andreei Vass, campioana nationala la consultanta pentru achizitii publice

Sora Andreei Vass, campioana nationala la consultanta pentru achizitii publice

Potrivit unui anunț oficial făcut azi, firma de avocatură VASS Lawyers a cîștigat premiul Corporate Intl Magazine Global Award 2010 pentru Firma de Avocatură a Anului în Achiziții Publice.

Pentru cei care nu știu, firma în cauză, care oferă consultanță companiilor naționale în domeniul achizițiilor publice, aparține Iuliei Vass, nimeni alta decît sora consilierului primului ministru, Andreea Vass. De altfel, Andreea Vass s-a grăbit să salute, chiar ea, pe blogul propriu, înființarea firmei surorii sale, la doar cîteva zile după anunțul oficial. Interesant de remarcat, Iulia Vass a anunțat public înființarea firmei în cauză pe 6 ianuarie 2009, dar aceasta începuse să activeze, efectiv, încă din decembrie 2008, adică exact în perioada cînd PDL, partidul surorii sale, a venit la putere, după ultimele alegeri. A fost momentul în care tînăra Iulia Vass, angajată pînă atunci a puternicei și respectatei case de avocatură Boștină & Asociații, a decis să își ia soarta în propriile mîini, lansînd firma în cauză, care, iată, a obținut un succes fulgerător, ajungînd la vîrf, în domeniul respectiv. Reamintim, de asemenea, că, pe 11 decembrie 2008, Theodor Stolojan fusese desemnat premier, iar numele Andreei Vass era vehiculat ca posibil membru al noului cabinet, numai că fostul liberal, cum se știe, a renunțat la mandat pe 15 decembrie, iar Andreea Vass a trebuit să se mulțumească doar cu postul de consilier guvernamental. (Bogdan Tiberiu Iacob)

Sursa: http://www.inpolitics.ro/sora-andreei-vass-campioana-nationala-la-consultanta-pentru-achizitii-publice-art58939.aspx

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu