miercuri, 18 august 2010

UNGARIA MARE SI DROGURI in tabara extremistilor maghiari de la Gheorgheni finantata cu fonduri publice de CJ Harghita!

Agentia de presa Medifax transmite:

Doi participanţi la Tabăra Tineretului Maghiar din Ardeal, prinşi cu droguri pe care voiau să le vândă


Doi adolescenţi din Târgu Mureş, participanţi la Tabăra Tineretului Maghiar din Ardeal ("Erdely Magyar Ifiak" - EMI), desfăşurată săptămâna trecută în apropierea oraşului Gheorgheni, au fost prinşi cu droguri pe care intenţionau să le comercializeze.

Şeful Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate (SCCO) Harghita a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă organizată la sediul Poliţiei Judeţene din Miercurea Ciuc, că sâmbăta trecută s-a primit o sesizare de la Inspectoratul Judeţean de Jandarmi, conform căreia în cadrul taberei EMI un tânăr a încercat să comercializeze fragmente vegetale, suspecte a fi droguri. Poliţiştii antidrog au mers în tabără şi, cu sprijinul poliţiştilor din Gheorgheni, au identificat doi tineri de 16 şi 17 ani, ambii din Târgu Mureş, care deţineau în vederea comercializării şi a consumului propriu cantitatea de 67,3 de grame de cannabis.
Sursa: Mediafax

Tabara extremistilor maghiari de la Gheorgheni a fost finantata de catre Consiliul Judetean Harghita, condus de catre UDMR-istul Borboly Csaba (foto), un mare promotor pe bani publici al revizionismului maghiar si al reinvierii Ungariei Mari.

Vezi si http://tanasadan.blogspot.com/2010/08/in-harghita-tabara-paramilitara.html

http://tanasadan.blogspot.com/2010/08/document-fonduri-publice-pentru.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu