anl

Veniturile anuale din funcţia de la Ministerul Dezvoltării au fost de 83. 839 lei.

Ca reacţie la articolul publicat de money.ro, Alina Ioana Dincă, director general în cadrul Direcţiei Generale Economice şi Administrativ din cadrul ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului, a declarat că imobilele aflate în proprietatea familiei Dincă au fost cumpărate până în anul 2008, perioadă în care nu deţinea nicio funcţie în Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului".

Alina Dincă mai precizează faptul că o parte dintre imobile aparţin atât ei, cât şi soţului dinainte de căsătorie, adică înainte de 2002. În privinţa locuinţelor construite de ANL, Alina Dincă precizează într-un comunicat de presă că "sunt cumpărate prin credit ipotecar, prin contracte datând din 2004 şi 2007, ani în care nu eram nicidecum director la MDRT. (...) Subliniez că apartamentele cumpărate prin intermediul ANL sunt construite în cadrul Programului de locuinţe prin credit ipotecar, care nu este un program social, ci unul de construire a locuinţelor din fondurile proprii ale viitorilor proprietari".

Sursa: http://www.realitatea.net/directoare-in-ministerul-lui-udrea-are-doua-locuin-e-de-la-anl-impreuna-cu-so-ul_841631.html