miercuri, 28 iulie 2010

DOCUMENT. La Sfantu Gheorghe, zero lei pentru sarbatorirea primei Uniri a Principatelor Romane, 2000 de lei pentru o tabara tiganeasca!

Primaria Sfantu Gheorghe a publicat, la inceputul acestei luni, lista completa a proiectelor culturale care vor fi finantate din fonduri publice in semestrul II din 2010.
Dupa cum ne-am obisnuit deja, datorita majoritatii detinute in consiliul local de catre consilierii locali maghiari din UDMR si PCM, peste 80% din totalul sumei de 70400 lei alocata in acest sens va fi directionata catre programe destinate exclusiv culturii maghiare.
Cea mai bine finantata asociatie "romaneasca" este Asociatia ECOU, controlata in totalitate de catre consilierul local Madalin Guruianu, Emil Pantelimon si Dan Manolachescu, toti trei apropiati ai liderilor UDMR din Covasna.

Sarbatorirea primei Uniri nu, tabara tiganeasca da!

Consilierii maghiari din cadrul Comisiei de cultura a Consiliului Local Sfantu Gheorghe au blocat alocarea de fonduri catre Fundatia "Mihai Viteazu" pentru organizarea unor actiuni dedicate sarbatoririi a 411 ani de la Prima Unire a Principatelor Romane.
In schimb, aceeasi comisie, controlata in totalitate de consilierii locali ai UDMR si PCM, au alocat 2000 de lei pentru o tabara de folclor tiganesc, organizata de Fundatia Lajtha Lajos.

Rezultate Proiecte Culturale Sem 2 2010 Finalizat

Lista completa a proiectelor culturale finantate din bani publici in semestrul doi o gasiti si aici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu