vineri, 23 iulie 2010

Traian Băsescu este aşteptat la finalul săptămânii la Universitatea de Vară de la Băile Tuşnad

Marian Stoica

Preşedintele Traian Băsescu este aşteptat în Harghita

Preşedintele Traian Băsescu este aşteptat, sâmbătă, la Băile Tuşnad, în Harghita, unde se desfăşoară Universitatea de Vară şi Tabăra Studenţească "Tusvanyos", la dezbateri urmând să participe şi premierul ungar, Orban Viktor.

Profesorul universitar de la Universitatea "Babeş-Bolyai" din Cluj-Napoca Bakk Miklos, care este şi membru al Comisiei de Autonomie a Forumului de Coordonare Maghiar din Transilvania, a anunţat, joi, în finalul şedinţei forumului, că preşedintele Traian Băsescu va merge, sâmbătă, la Universitatea de Vară de la Băile Tuşnad.
taguri

* brasov
* harghita
* miercurea ciuc
* presedintele romaniei
* traian basescu

"Sâmbătă, Traian Băsescu va fi prezent în tabăra Tusvanyos", a declarat Bakk Miklos, citat de Mediafax.

Tot sâmbătă, la Universitatea de Vară de la Băile Tuşnad va fi prezent şi premierul Ungariei, Orban Viktor, care va vorbi, alături de vicepreşedintele Parlamentului European, Tokes Laszlo, şi de secretarul de stat în Ministerul de Externe de la Budapesta Nemeth Zsolt, despre "Europa centrală - centrul Europei?".

Cea de-a XXI-a ediţie a Universităţii de Vară şi Tabără Studenţească "Tusványos" a fost deschisă, miercuri, la eveniment participând câteva mii de tineri şi 500 de invitaţi din ţară şi din Ungaria, personalităţi ale vieţii politice şi economice.

Universitatea de Vară "Tusvanyos" se va încheia duminică, fiind organizată de Fundaţia "Pro Minoritate" din Budapesta şi de Consiliul Tineretului Maghiar din România.
Sursa: http://www.adevarul.ro/locale/brasov/brasov-harghita-miercurea_ciuc-presedintele_romaniei-traian_basescu_0_302970264.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu