sâmbătă, 9 octombrie 2010

Udrea a inaugurat o sală de sport în valoare de un milion de dolari într-o comună din judeţul Covasna

no title

O sală de sport a fost inaugurată, vineri, în comuna Valea Crişului, din judeţul Covasna, în prezenţa Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, valoarea investiţiei fiind de aproximativ un milion de dolari.

O nouă sală de sport, executată prin CNI - SA, cu o capacitate de 150 locuri în gradene, a fost inaugurată, vineri, în comuna Valea Crişului, în prezenţa ministrului Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, a ministrului Internelor, Traian Igaş, a secretarului general al PDL, Vasile Blaga, şi a autorităţilor judeţene şi locale.

publicitate

Udrea a spus că decizia construirii acestei săli de sport a fost luată "pe vremea când nu era criză", iar ministerul nu a făcut altceva decât să finanţeze finalizarea unei investiţii deja începute.

"A meritat pentru că aici, în Valea Crişului, sunt 300 de copii, mai sunt şi tineri, iar sala poate fi folosită şi de adulţi", a spus Elena Udrea.

Întrebată cum comentează faptul că unii critică oportunitatea unor astfel de investiţii într-un an de criză, Udrea a spus că criticile vin din partea celor care nu fac nimic.

"Sunt criticate de cei care nu fac nimic şi atunci, stând aşa pe margine, se uită şi nu fac altceva decât să critice, şi se prefac că ne dau idei. Este o investiţie pentru comunitate, este nevoie de infrastructură socială în mediul rural. Desigur, nu o să facem săli de sport acolo unde nu are cine să le folosească, dar nu înseamnă că nu trebuie să încurajăm activitatea sportivă", a afirmat Udrea.

Comuna Valea Crişului are peste 2.200 de locuitori, majoritatea de etnie maghiară, fiind condusă de primarul PDL Silviu Ioachim.

Sala de sport din comuna Valea Crişului, executată prin CNI - SA, are o capacitate de 150 locuri în gradene şi teren de baschet, valoarea investiţiei ridicându-se la aproximativ un milion de dolari. (Mediafax, Kiss Edit)

Sursa: http://www.gandul.info/news/udrea-a-inaugurat-o-sala-de-sport-in-valoare-de-un-milion-de-dolari-intr-o-comuna-din-judetul-covasna-7457932

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu