sâmbătă, 9 octombrie 2010

Veterinarul din fruntea PDL Sfântu Gheorghe, Dan Manolăchescu, este singurul candidat la şedia filialei judeţene

Veterinarul Dan Manolăchescu, este singurul candidat pentru şefia organizaţiei judeţene a PDL Covasna.

Acesta a fost acuzat in mai multe randuri in presa ca ar fi coada de topor a UDMR plantata in organizatia judeteana a PDL. De asemenea, prietenul sau Madalin Guruianu a fost la randul sau acuzat ca face acelasiu oficiu de coada de topor intrun alt partid romanesc, PNL, afiliat in judetul Covasna intereselor autonomiste ale UDMR, condus de extremistul Antal Arpad.

Dan Manolăchescu s-a înscris în vara anului trecut în PDL Covasna, iar în scurt timp a fost ales preşedinte al PDL Sfântu Gheorghe, acum devenind si şef al organizaţiei judeţene a PDL Covasna...

2 comentarii:

 1. Dan Manolachescu este un om care crede in reconcilierea romano-maghiara. Care e problem voastra, ca nu e un gibon extremist ca cei de la ND??

  RăspundețiȘtergere
 2. Pentru Dan Manolachescu, care crede ca e bine sa invatam la scoala geografie in ungureste:
  Ce-ţi pasă? Tu vorbeşti perfect româneşte. Ungureşte te descurci, sufiecient cât să te pui bine cu oricine, mai ales fiind jumate ungur. Ca toţi ungurii/secuii/magheari/ceangăii/gaborii cu pălărie şi alte etnii maghiarofone "di pă la noi" vorbeşti maghiara cu greşeli gramaticale şi arhaisme, spre amuzamentul ungurilor din Bodapest.
  Dar nu pricep de ce le iei şansa ălora mici de-a cunoaşte o a doua limbă, de-a face o facultate şi a avea un job obţinut pe barba lor, nu distribuiţi de partid?
  Ce ai cu ei?
  O populaţie iziolată şi prostită care e limitată geografic la 3 jumătăţi de judeţ e mai uşor de prostit, manipulat, condus, stors, transformat în oi electorale? E foarte evidentă o frăţie de interese udmr-pd-pnl la Sfântu Gheorghe.
  Mulţumesc pentru un eventual răspuns.
  Gică.

  RăspundețiȘtergere