duminică, 8 august 2010

Bogdan Diaconu: Cerem autorităţilor să-l declare pe europarlamentarul Jobbik Szegedi Csanad persona non-grata în România

Instigarea la ieşirea în stradă a secuilor pentru autonomie, venită din partea eurodeputatului maghiar Jobbik Szegedi Csanad, creează un precedent periculos. Cine este acest partid Jobbik să vină să dea lecţii României ce are de făcut?
Denumirea partidului Jobbik aminteşte de un personaj din Războiul Stelelor, Jabba, căruia i se aseamănă ca lăcomie. Dacă politicienii unguri vor o parte din România, trebuie să nu uite că, la fel ca şi în urmă cu secole, când au năvălit pe aceste meleaguri ca nişte barbari, acest pământ le aparţine românilor.

Cerem autorităţilor române să nu mai asiste pasive la incitările la dezmembrarea României şi să-l declare pe europarlamentarul Jobbik Szegedi Csanad persona non-grata în România. De asemenea, considerăm că deschiderea de filiale Jobbik în România pentru a susţine autonomia unei părţi din Transilvania este un afront deschis adus Constituţiei statului român şi cerem de aceea ca activitatea acestei formaţiuni politice să fie interzisă pe teritoriul românesc.

Sursa: AmosNews

Vezi si http://www.mediafax.ro/politic/pc-europarlamentarul-jobbik-szegedi-csanad-trebuie-sa-fie-declarat-persona-non-grata-in-romania-6809112/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu