joi, 19 august 2010

Inpolitics: PC: „Ministrul Cseke Attila e vinovat pentru moartea bebelusilor”

Articol din Inpolitics.ro

Ministrul Sanatatii Cseke Attila trebuie sa isi dea demisia deoarece este in mod direct vinovat pentru dezastrul de la Maternitatea Giulesti si pentru moartea micutilor nevinovati prin subfinantarea sistemului sanitar, sustine vicepresedintele PC, Bogdan Diaconu, intr-un comunicat de presa remis redactiei.

„Toti ministrii UDMR sunt incompetenti”

„Ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, trebuie să-şi dea demisia pentru că este direct vinovat de dezastrul de la Maternitatea Giuleşti şi de moartea micuţilor nevinovaţi prin subfinanţarea sistemului sanitar. Cseke Attila este cel mai prost ministru al Sănătăţii pe care l-a avut România şi este o ameninţare la adresa sănătăţii publice.
De altfel, toţi miniştrii UDMR sunt incompetenţi şi inconştienţi. Ministrul Sănătăţii se ocupă cu autonomia şi cu defilările la Ziua Maghiarilor în loc să aibă grijă de sănătatea românilor. Ministrul Mediului, Laszlo Borbely, se ocupă cu vânzarea urşilor din munţii României în loc să aibă grijă să nu mai fie defrişate pădurile şi să ia măsuri împotriva inundaţiilor. Ministrul Culturii, Kelemen Hunor, lasă monumentele româneşti în paragină, dar are bani pentru manifestările secuilor, prezentate exclusiv în limba maghiară. Cât despre vicepremierul Marko Bela, care are responsabilităţi în educaţie, prima grijă a acestuia este să trimită scrisori în limba maghiară inspectoratelor şcolare şi să obţină predarea istoriei şi geografiei României în limba maghiară”, precizeaza Diaconu. (R.Gheorghe)

Un comentariu:

  1. Din punctul meu de vedere cred ca sistemul trebuie revigorat de principiu de la cap…nu de la coada…deoarece e deja imputit..parerea mea, de ce nu se fac astfel de controale inainte de intamplarea unor tragedii precum cazul nefericit din maternitatea Giulesti?

    RăspundețiȘtergere