miercuri, 18 august 2010

UDMR ANTIROMANIA. Pentru primarul Antal Arpad o hotarare judecatoreasca este nula de drept daca nu serveste intereselor revizioniste maghiare!

"...Deci, ce pazim noi aici, sau ce paziti dumneavoastra aici, daca, într-o chestiune care priveste exclusiv municipiul Sfântu Gheorghe, exclusiv locuitorii din acest oras, noi stam si ne uitam ce judecatori, ce decizie se ia la Constanta sau la Caracal vis-à-vis de hotarârea din Sfântu Gheorghe...Deci, haideti sa fim realisti, haideti sa fim cinstiti si sa spunem clar: domnule, ceea ce decidem noi aici, este o chestiune a orasului Sfântu Gheorghe. Daca cineva spune ca e ilegal acest lucru, atunci nu stiu ce facem noi aici."
Cuvintele ii apartin primarului din Sfantu Gheorghe, UDMR-istul Antal Arpad (foto), si au fost rostite in cadrul sedintei Consiliului Local Sfantu Gheorghe din data de 27 mai 2010. Antal incerca astfel sa argumenteze faptul ca prea putin conteaza ca o instanta din Romania a anulat deja ceea ce consilierii locali unguri din UDMR si CPM se pregateau sa voteze a treia oara in ultimii 20 de ani: schimbarea denumirii strazii 1 Decembrie 1981.
PNL-istul Madalin Guruianu, consiler local, ii atragea atentia lui Antal asupra fatului ca proiestul de hotarare de modificare a denumirii strazii 1 Decembrie 1918 a primit aviz negativ din partea Comisiei Juridice a Consiliului Local deoacere exista sentinte judecatoresti definitive si irevocabile pronuntate in legatura cu acest subiect.
Argumentarea lui Antal este cat se poate de stupefianta si pare ca vine din partea unui functionar bolsevic al fostei URSS decat din partea unui primar dintr-o tara aflata de 20 de ani de zile intr-o democratie. Antal desconsidera fara nici un fel de rusine sentintele judecatoresti pronuntate deja de instante din Romania doar pentru ca aceste sentinte nu convin "liderilor" maghiari si dezideratului UDMR de maghiarizare a judetelor Covasna si Harghita. "Statul sunt eu" pare a zice Antal Arpad si ceea ce pofteste el se face, indiferent cu ce costuri!

Principiu dupa care se ghideaza si de aceasta data administratia UDMR, ca de altfel de fiecare data in ultimii 20 de ani, este acela al "Las' ca vedem pe urma!" ce si cum. Prima data facem cum vrei noi si mai apoi daca ne opreste cineva bine, daca nu nu! Fara bun simt, fara minime cunostinte juridice, fara loialitate fata de statul roman, fara chestiuni constructive, totul pentru maghiari si impotriva romanilor! Aceasta este politica dupa care functioneaza toata administratia UDMR si PCM din cele doua judete din inima tarii!

Detalii aici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu